General Manager Vepymo

 • Permanent contract
 • Full-time
 • Senior Level
 • BTEC Higher National Diploma, Diploma of Higher Education
 • General

Mission

Vepymo is een trouwe partner in de legkippensector. Dit wordt gerealiseerd door processen te optimaliseren met de focus op het product, de markt goed in de gaten te houden en alle informatie rondom beleid te volgen. Daarbij hebben ze jarenlange ervaring op het gebied van broeden, opfokken en houden van legkippen.

Een ervaren algemeen manager die bekend is met de pluimvee-industrie en zowel de business, productie als de gehele organisatie vanuit het kantoor in België aanstuurt. De General Manager bij Vepymo is ook het gezicht naar buiten en betrokken bij strategische klanten. Je bent een mensgericht leider die structuur en professionaliteit kan brengen om zo de organisatie weer naar de volgende fase te leiden. 

Functieomschrijving:·       

Broederij Vepymo is een broederij met hart voor de pluimveesector. De hoekstenen zijn gevormd door verschillende familiebedrijven en vandaag de dag is het onderdeel van Hendrix Genetics. De passie en betrokkenheid van de mensen is groot en we zoeken dan ook iemand die hier verder leiding aan kan gaan geven en de organisatie verder vorm kan geven in Nederland, Belgie en Duitsland. Je bent werkzaam vanuit het kantoor in België voor ongeveer 2-3 dagen per week. Verder onderweg en betrokken bij strategische klanten om zo ook echt het gezicht te zijn naar buiten namens de organisatie.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de strategie en de bijbehorende doelstellingen om die samen met het gehele team te behalen
 • Onderhouden van de contacten in de sector zoals overheden, onderwijs, bedrijven en andere organisatie
 • Aansturen van diverse afdelingen zoals inkoop, productie, verkoop- en marketing, maar tevens ook finance, HR, ICT en quality. In totaal een team van ruim 30 mensen. 

Profile

Jouw profiel:

Je bent een people manager met een resultaat- en marktgerichte blik. Je bent klantgericht en beschikt over sterke commerciële- en netwerkvaardigheden. Je neemt initiatief en bent in staat om met jouw analytisch denkvermogen de plannen vorm te geven en te behalen samen met het team.

 • In het bezit van business management skills
 • Aantoonbare ervaring in het leiden en ontwikkelen van teams
 • Kennis van de pluimveesector heeft een sterke voorkeur
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels
 • Je woont op reisbare afstand van de locatie in België of staat open om daar enkele dagen per week te verblijven

Wat bieden wij jou:

Onze mensen zijn voor ons van het grootste belang. Je komt te werken in een omgeving gebaseerd op respect, vertrouwen en erkenning. We bieden een totaalpakket aan competitieve arbeidsvoorwaarden welke we regelmatig herzien. Je krijgt de kans om je eigen carrière vorm te geven door lokaal of internationaal samen te werken met collega's. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden on-the-job trainingen, uitdagend werk en stimuleren continue leren en ontwikkelen. Er is continue focus op trainingen om de organisatorische, interculturele, management- en leiderschapstijl van het bedrijf te waarborgen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat alle medewerkers de kans krijgen om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Hendrix Genetics erkent al geruime tijd dat er veel meer is dan alleen efficiëntie bij het produceren van voedsel. Wat we vandaag doen, heeft impact op morgen. We streven naar duurzaamheid in onze voedselproductie branche. Zowel voor onze eigen toekomst, als die van komende generaties.

Over ons:

Hendrix Genetics is een toonaangevend multi-species dierfokkerij- en technologiebedrijf met passie voor het fokken van diverse diersoorten. Onze fokprogramma's omvatten legkippen, kalkoenen, traditioneel pluimvee, varkens, zalm, garnalen en forel. Samen met de gehele waardeketen van dierlijke eiwitten streven we naar innovatieve, duurzame oplossingen. Binnen ons bedrijf kennen we drie kernwaarden; we streven naar het hoogst haalbare, we zorgen dat iedereen wint en zetten graag dat stapje extra.

Bij Hendrix Genetics omarmen we diversiteit en geloven in een diverse en inclusieve werkomgeving. We streven naar een inclusieve benadering van werving en moedigen sollicitaties aan van getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, leeftijd, geslacht, etniciteit, religie of andere persoonlijke kenmerken.