Allround meewerkstage Legal Department

 • Internship, 4-12 months
 • Full-time
 • No experience required
 • No level of education required
 • Administrative

Mission

Wil jij je breed oriënteren binnen een juridische afdeling in een internationale werkomgeving? Tijdens deze allround meewerkstage onderteun je de afdeling bij het opstellen en de verwerking van allerlei juridische documenten die in het bedrijfsleven aan bod komen, variërend van besluitvorming tot contracten. Deze uitdagende positie maakt deel uit van onze wereldwijde Legal afdeling, gevestigd op ons hoofdkantoor in Boxmeer, Nederland. Binnen deze afdeling houd je je bezig met allerlei werkzaamheden voor onze holding- en dochtervennootschappen.

Functieomschrijving:·       

 • Verwerking van documenten gerelateerd aan directiewisselingen, jaarvergaderingen & bestuursvergaderingen
 • Het zorgdragen voor verwerkingen in diverse registers en online tools
 • Het opstellen en beoordelen van Non Disclosure Agreements en andere contracten 
 • Verder houd je je bezig met het laten ondertekenen en legaliseren van documenten, alsmede de filing daarvan
Afhankelijk van je interesses en capaciteiten is er voldoende ruimte om de stage aan de hand van maatwerk vorm te geven.

Tijdens deze stage werk je nauw samen met de juridische en financiële collega’s, zowel in Nederland als daarbuiten. Wil jij meer leren over het reilen en zeilen van een juridische afdeling en jezelf bewijzen in een internationale werkomgeving? Reageer dan snel!

Mogelijkheden gedurende de zomermaanden zijn bespreekbaar.

Profile

Ben jij een HBO-rechten student die:

 • Een hands-on mentaliteit heeft en goed in staat is om op ad hoc basis te kunnen werken
 • Accuraat te werk gaat
 • De Engelse taal goed beheerst
 • Interesse heeft in de ondernemingsrechtelijke aspecten van het juridische werk (denk aan ‘corporate housekeeping’ en ‘corporate calendars’ voor de internationale dochterondernemingen)
 • Kennis wil uitbreiden op het gebied van AML wetgeving door middel van het werken aan compliance verzoeken vanuit banken, advocaten, notarissen en overige service providers (UBO en KYC)
 • Zich verder wil verdiepen in alle voorkomende werkzaamheden die het internationale bedrijfsleven met zich meebrengt


Wat bieden wij jou:

Onze mensen zijn voor ons van het grootste belang. Je komt te werken in een omgeving gebaseerd op respect, vertrouwen en erkenning. We bieden een totaalpakket aan competitieve arbeidsvoorwaarden welke we regelmatig herzien. Je krijgt de kans om je eigen carrière vorm te geven door lokaal of internationaal samen te werken met collega's. Wij geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden on-the-job trainingen, uitdagend werk en stimuleren continue leren en ontwikkelen. Er is continue focus op trainingen om de organisatorische, interculturele, management- en leiderschapstijl van het bedrijf te waarborgen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat alle medewerkers de kans krijgen om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Hendrix Genetics erkent al geruime tijd dat er veel meer is dan alleen efficiëntie bij het produceren van voedsel. Wat we vandaag doen, heeft impact op morgen. We streven naar duurzaamheid in onze voedselproductie branche. Zowel voor onze eigen toekomst, als die van komende generaties.

Over ons:

Hendrix Genetics is een toonaangevend multi-species dierfokkerij- en technologiebedrijf met passie voor het fokken van diverse diersoorten. Onze fokprogramma's omvatten legkippen, kalkoenen, traditioneel pluimvee, varkens, zalm, garnalen en forel. Samen met de gehele waardeketen van dierlijke eiwitten streven we naar innovatieve, duurzame oplossingen. Binnen ons bedrijf kennen we drie kernwaarden; we streven naar het hoogst haalbare, we zorgen dat iedereen wint en zetten graag dat stapje extra.

Bij Hendrix Genetics omarmen we diversiteit en geloven in een diverse en inclusieve werkomgeving. We streven naar een inclusieve benadering van werving en moedigen sollicitaties aan van getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, leeftijd, geslacht, etniciteit, religie of andere persoonlijke kenmerken.